KAIVERRUSPALVELUT

Kivipalvelu Jämsä Oy on erikoistunut hautakiviin. Näihin tulevat kaiverrukset, niin tekstit kuin koristelutkin, toteutamme huolella. Teemme kaiverruksia Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin-Läänin alueilla. Yleensä kaiverruksien yhteydessä otetaan kiven pesu sekä vanhojen kirjaimien entisöinti. Kaiverrukset myös verkkokaupasta

Esimerkkejä hinnoista

 • Kaiverruksen hinta on 14 €/merkki. Merkeiksi lasketaan kaikki muut, paitsi pisteet.
 • Pesu alk. 70€
 • Entisöinti:
  • kultaus 4€ / normaalikokoinen merkki, sukunimi 7€ / merkki, ristit sekä muut koristeet 20-50€ koosta riippuen
  • hopeointi 3,5 €/ normaalikokoinen merkki, sukunimi 6€ / merkki, ristit sekä muut koristeet 10-40€ koosta riippuen

Muistomerkin kaiverrus

Muistomerkkiin tulevat tekstit ja koristeet laaditaan aluksia tietokonepohjaisesti kaiverrusteipille. Kaiverrus tehdään kiveen hiekkapuhaltamalla. Kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu.

Vanhan hautakiven kaiverrus

Vanhan hautakiven kaiverrus tapahtuu joko hallillamme tai hautausmaalla. Kuljetuksesta ja takaisin paikoilleen asentamisesta emme peri lisäkuluja. Noudamme muistokivet Oulussa ja lähialueilla. Hautakivi on kaiverruksen aikana poissa paikoiltaan korkeintaan muutaman vuorokauden. Vanhaan muistomerkkiin tehtävä kaiverrus tehdään samalla kirjasintyylillä ja koolla kuin kiven vanhatkin tekstit. Säilytämme kuitenkin kokonaisuuden tasapainoisena.

Tilaa lisäkaiverrus

Voit tilata lisäkaiverruksen myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvitsemme vainajan nimi- ja aikatietojen lisäksi uuden nimen paikan muistokivessä sekä mahdollisen tiedon muistokiven sijainnista hautausmaalla. Tarvittaessa selvitämme sijainnin myös itse. Tässä vaiheessa kannattaa huomioida myös mahdolliset muut toimenpiteet muistomerkille, kuten mahdollinen puhdistus ja vanhojen tekstien tai koristeiden kunnostus.

Tilaa lisäkaiverrus

Tarjouspyyntö
Tilaus

Hautakivi

Kaiverrettava teksti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kivipalvelu Jämsä Ky
Vesuritie 13
90820 KELLO

Y-tunnus: 2312227-0
Puh: 044 594 6106

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kivipalvelu Jämsä Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.