HAUTAKIVET TILAUSTYÖNÄ

Kivipalvelu Jämsä Oy on pitkän linjan ammattilainen hautakivien ja kaiverrusten alalla. Toimipaikkamme on Kello ja palvelemme lähialueilla, muun muassa Oulussa. Laajasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivan mallin, jota muokkaamme yksilölliseksi. Toteutamme myös kaivertamalla koristekuvioita ja tekstejä. Käytämme työssämme apuna viimeisintä tekniikkaa ja suunnittelemme ensin tietokoneella hautakiven värillisenä 3-ulotteisena piirroksena. Piirroksesta on helppo saada lopullinen kuva tulevan muistomerkin ulkonäöstä. Piirroksen mukaan valmistamme kiven.

MALLIN JA KIVIMATERIAALIN VALINTA

Hautakivien mallivalikoimamme on laaja, kuten myös kivimateriaalien valikoima. Autamme aina asiakkaitamme päätösprosessissa kuuntelemalla ja opastamalla. Kun malli ja materiaali on valittu, suunnittelemme yksityiskohdat ja lopuksi viimeistelemme muistomerkin kaiverruksilla. Hautakivimallit.

Hautakiven hintaan sisältyy:

  • Nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverrus
  • Jalustakivi
  • Kiven paikoilleen asennus hautapaikalla
  • Uuden kiven tilaajalle kiven oikaisu yhden kerran veloituksetta

 

 

KAIVERRUS VIIMEISTELEE HAUTAKIVEN

Toteutamme myös erikoiskaiverruksia, joissa kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Lue lisää kaiverruspalvelustamme. Kaiverruksen voit tilata myös jo asennettuun hautakiveen.

OHEISTARVIKKEET JA PRONSSITUOTTEET

Tutustu esitteisiin, jotka löydät oheisista linkeistä. Linkit avautuvat pdf-versioina. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne, katso yhteystiedot.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa