Kaiverruspalvelut Oulussa

Kivipalvelu Jämsä Ky on erikoistunut hautakiviin. Näihin tulevat kaiverrukset, niin tekstit kuin koristelutkin, toteutamme huolella. Yleensä kaiverruksien yhteydessä otetaan kiven pesu sekä vanhojen kirjaimien entisöinti.

Esimerkkejä hinnoista

  • Kaiverruksen hinta on 12 €/merkki. Merkeiksi lasketaan kaikki muut, paitsi pisteet.
  • Pesu alk. 70€
  • Entisöinti: kultaus 4 €/ merkki ja hopeointi 3,5 €/ merkki

Muistomerkin kaiverrus

Muistomerkkiin tulevat tekstit ja koristeet laaditaan aluksia tietokonepohjaisesti kaiverrusteipille. Kaiverrus tehdään kiveen hiekkapuhaltamalla. Kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu.

Vanhan hautakiven kaiverrus

Vanhan hautakiven kaiverrus tapahtuu joko hallillamme tai hautausmaalla. Kuljetuksesta ja takaisin paikoilleen asentamisesta emme peri lisäkuluja. Noudamme muistokivet Oulussa ja lähialueilla. Hautakivi on kaiverruksen aikana poissa paikoiltaan korkeintaan muutaman vuorokauden. Vanhaan muistomerkkiin tehtävä kaiverrus tehdään samalla kirjasintyylillä ja koolla kuin kiven vanhatkin tekstit. Säilytämme kuitenkin kokonaisuuden tasapainoisena.

Tilaa lisäkaiverrus

Voit tilata lisäkaiverruksen myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvitsemme vainajan nimi- ja aikatietojen lisäksi uuden nimen paikan muistokivessä sekä mahdollisen tiedon muistokiven sijainnista hautausmaalla. Tarvittaessa selvitämme sijainnin myös itse. Tässä vaiheessa kannattaa huomioida myös mahdolliset muut toimenpiteet muistomerkille, kuten mahdollinen puhdistus ja vanhojen tekstien tai koristeiden kunnostus.

Tilaa lisäkaiverrus

Tämä on

Tarjouspyyntö Tilaus

Hautakivi

Kaiverrettava teksti

Kerro meistä kavereillesi